About Me

My photo
Aku 'Wanita Melanau Terakhir??? -Di lahirkan di sebuah desa di persisiran pantai.Rumahku di tepi laut. -Anak nelayan.anak petani ,aku bangga.. -Sklh rendah kat kampung Judan -Menengah Di Miri,SMKDP MIRI..haiii orng Miri!! -Lepas tu UIA -Then Mesir.. -Kerja;mcm2 kerja aku buat(yg halal,tmasuk gov). -Then i ni degil,now iam Business Women...hu..hu.. Hari2 kita adalah satu yg menyakitkn jika kita anggap ianya sulit dan penuh fikiran negatif.. **Ia akn menjadi indahdan bererti bila kita sentiasa berfikiran positif serta menganggap kehidupan ini adalah anugrah yang tidak boleh di jual beli dgn apa pun.. Allah berfirman... "Apa jua rahmat yang dibukakan oleh Allah kepada manusia maka tidak ada sesuatu pun yg dapat menahannya:dan apa jua yang di tahan oleh Allah maka tidak ada sesuatu pun yang dapat melepaskannya sesudah itu". ( Surah Fatir;2 )

my bird


click to create your own

Monday, June 13, 2011

Tak tau lah...


Ya Allah..apa hal pala aq blurr semcm nii????
tulunnnnnn...bila x tulis idea dtng rasa nk nulis bila dah on duk terconggok kat dpn laptop ni..semua ilang..hancus..apa ke hal ni??Be'adhhh tul. :-p..

Apakah aku sudah kena SANTAU?..ha jgn kaget atau terkezut..ni SANTAU lain dri yg lain..x mau cakap..malu jerk..puihhhhh...:p

Sekian tksh..

lalalalalalalalala.....


Teruskan membaca jika kamu rasa apa yang ditulis memberi manfaat...

1 comment:

  1. hahaha ku tahu knp jadi cam tu..dan ku jua tau santau pe yg kau terima angau suda tp biarlah rahsia kwang3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...