About Me

My photo
Aku 'Wanita Melanau Terakhir??? -Di lahirkan di sebuah desa di persisiran pantai.Rumahku di tepi laut. -Anak nelayan.anak petani ,aku bangga.. -Sklh rendah kat kampung Judan -Menengah Di Miri,SMKDP MIRI..haiii orng Miri!! -Lepas tu UIA -Then Mesir.. -Kerja;mcm2 kerja aku buat(yg halal,tmasuk gov). -Then i ni degil,now iam Business Women...hu..hu.. Hari2 kita adalah satu yg menyakitkn jika kita anggap ianya sulit dan penuh fikiran negatif.. **Ia akn menjadi indahdan bererti bila kita sentiasa berfikiran positif serta menganggap kehidupan ini adalah anugrah yang tidak boleh di jual beli dgn apa pun.. Allah berfirman... "Apa jua rahmat yang dibukakan oleh Allah kepada manusia maka tidak ada sesuatu pun yg dapat menahannya:dan apa jua yang di tahan oleh Allah maka tidak ada sesuatu pun yang dapat melepaskannya sesudah itu". ( Surah Fatir;2 )

my bird


click to create your own

Thursday, February 24, 2011

.::.Cinta BerBuah Syurga..::. Ketika ini..aku bagaikn layang2 putus tali..aku bagaikan hilang diriku..sudah 3 hari aku tahu tentang kepergiannya, aku sudah hilang diriku..aku merasa dunia ini kosong dan sepi..Sepi,sesepinya bagai tiada penghuni..Jiwaku kosong berladung duka yang tegar..Tuhan tolong aku utk aku kuat..

Sebak jiwaku semakin membusung, bagaikan  barah yg mngila, kolam mataku sudah hampir kering airnyatapi bagai empangan yang uzur dek kedukaan..

Aku mahu ke mana dengan kenangan ini? Kau tinggalkan aku tanpa 'ucap selamat Tinggal'..
Haruskah aku terus gendong semua ini dalam setiap rintihan harianku??apakah itu yang kau mahu??.
Aduhhh..aku tidak mampu lagi..maafkn aku frennnn..biarkn aku sendiri..

Teruskan membaca jika kamu rasa apa yang ditulis memberi manfaat...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...