About Me

My photo
Aku 'Wanita Melanau Terakhir??? -Di lahirkan di sebuah desa di persisiran pantai.Rumahku di tepi laut. -Anak nelayan.anak petani ,aku bangga.. -Sklh rendah kat kampung Judan -Menengah Di Miri,SMKDP MIRI..haiii orng Miri!! -Lepas tu UIA -Then Mesir.. -Kerja;mcm2 kerja aku buat(yg halal,tmasuk gov). -Then i ni degil,now iam Business Women...hu..hu.. Hari2 kita adalah satu yg menyakitkn jika kita anggap ianya sulit dan penuh fikiran negatif.. **Ia akn menjadi indahdan bererti bila kita sentiasa berfikiran positif serta menganggap kehidupan ini adalah anugrah yang tidak boleh di jual beli dgn apa pun.. Allah berfirman... "Apa jua rahmat yang dibukakan oleh Allah kepada manusia maka tidak ada sesuatu pun yg dapat menahannya:dan apa jua yang di tahan oleh Allah maka tidak ada sesuatu pun yang dapat melepaskannya sesudah itu". ( Surah Fatir;2 )

my bird


click to create your own

Sunday, February 20, 2011

~**~CintaBerbuahSyurga~**~iii**
.:."Aku bukanlah Sesiapa Dalam Hidupmu... Namun Aku Tetap Seseorang Yang Kamu Kenal!!!".:. 


Wahai Sang Kekasih...
Sekali ku lafaz, ku tulis dalam diary hatiku, kerana seandainya ku tulis dalam buku..nesacaya ayat2 cintaku akan luruh di redah waktu. Ayat2 kasih ku hilang dek cemburunya masa, segala lafaz akad tntng jiwa gugur di  di usik gundah..Lantas aku catatkan setiap inci cintaku di kalam jiwa..


Sesungguhnya aku mahu kau tahu..bahawa kasih syng ini tanpa batas dan waktu..


Ini Satu Anugrah..kerna kau tetap hidup dn bernadi dalam setiap desah nafasku..


Jasadmu tiada tapi dalam hatiku kau tetap hidup dn kau tetap meriah dalam kenangan..Tuhan telah memberi aku dirimu maka takkan kusiakan segalanya tentang kita..


Sebenar aku baru terjaga jam 12;30mlm..Entah bila aku tertidur dalam paksaan, buka je mata dah duk di Putrjaya ( dlm kamar ku ). Yang aku ingat akhir di puasaramu di Melaka..


Rasa berkurun aku tidur..Ubat tidur, suntik???sangat dasyat..Knepa nasin jadi macam ni??..Arggghh.pala rasa pening pulak..oklah ruang blogku yang setia..aku mau titunnnn dulu..apakah aku benar2 rantuk??atau kesan ubat tidur tu..sangat menyakitkan..


"AKU X INGIN MENANGIS LAGIIIIII"..Tuhan bagilah aku kekuatan..


Nanti sambung lagi..byeeeeeeeeeeee.Teruskan membaca jika kamu rasa apa yang ditulis memberi manfaat...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...