About Me

My photo
Aku 'Wanita Melanau Terakhir??? -Di lahirkan di sebuah desa di persisiran pantai.Rumahku di tepi laut. -Anak nelayan.anak petani ,aku bangga.. -Sklh rendah kat kampung Judan -Menengah Di Miri,SMKDP MIRI..haiii orng Miri!! -Lepas tu UIA -Then Mesir.. -Kerja;mcm2 kerja aku buat(yg halal,tmasuk gov). -Then i ni degil,now iam Business Women...hu..hu.. Hari2 kita adalah satu yg menyakitkn jika kita anggap ianya sulit dan penuh fikiran negatif.. **Ia akn menjadi indahdan bererti bila kita sentiasa berfikiran positif serta menganggap kehidupan ini adalah anugrah yang tidak boleh di jual beli dgn apa pun.. Allah berfirman... "Apa jua rahmat yang dibukakan oleh Allah kepada manusia maka tidak ada sesuatu pun yg dapat menahannya:dan apa jua yang di tahan oleh Allah maka tidak ada sesuatu pun yang dapat melepaskannya sesudah itu". ( Surah Fatir;2 )

my bird


click to create your own

Friday, February 18, 2011

.::.~SuRaT CinTa UtkMu KeKaSiH~.::.2

...KERANA MU..


                                          ...KERANA MU..
..KERANA MU..
Aku mulakn pagiku spt biasa,aduiii telan ubat,tau apa belaku lepas ni, mmng aku tumbang punye..kuat efect tu..bantal ku lagi,berpeta lh awak lepas ni, thank kerana kau masih setia bantalku dgn apa saja bau dan kumbahan yg hadir..Weikkk..aku sendiri yg teruk..
Dah di programkn hari ni jam 11:00pgi kena bertolak ke Melaka..Rumah abng M.e..Tapi mane? emmm aneh dah seminggu aku balik dri Jeddah, jgn kn kelibat call dan sms pun x de..Sejuta pertanyaan hinggap di kepala otak ku yg sedia biol ni..
Dan aku sejak balik ni rasa  x ada hati nk mngomel kat blog ni,,hati mau tapi seolah ada perasaan yg menghalang aku utk terus menulis..Aku hnya menatap blog ni..
Sebnarnya aku rindu kat dia,dia telah berjanji...Teruskan membaca jika kamu rasa apa yang ditulis memberi manfaat...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...